„ROŚLINNA KUCHNIA REGIONALNA” PAWEŁ OCHMAN
25 lutego, 2021
Tytuł „Roślinna kuchnia regionalna”
Autor Paweł Ochman
Wydawnictwo Marginesy
Liczba stron 344
https://marginesy.com.pl/sklep/produkt/133323/roslinna-kuchnia-regionalna
Egzemplarz recenzencki od WYDAWNICTWA MARGINESY
Ostatnia Strona
Kocham książki i czytam je od kiedy pamiętam. Uwielbiam ich zapach, szelest papieru i to co w nich – niesamowite historie, wciągające klimaty i zaskakujące zakończenia. Rocznie czytam około 250 książek. Zapraszam na mój profil na Instagramie - są tam nie tylko zapowiedzi i recenzje, ale częste konkursy z książkami do wygrania: instagram.com/mad.skalska/ Zawodowo jestem mgr. ekonomii, po ponad 20 latach pracy w korporacji zupełnie się przekwalifikował. Prowadzę Agencję Reklamową DMUCHAWCE.